Familjedag

Årets stora familjedag!

Ta med hela familjen på en magisk dag fylld med underhållning, musik och god mat! 

På vår familjedag, fredag den 19 juli, erbjuder vi utomhuskonserter med fantastiska artister som Lisa Nilsson och Dolly Style, som garanterat kommer att få hela familjen att sjunga och dansa. För de små finns det roliga och spännande utomhusaktiviteter som minidisco med älgen Hälge, ansiktsmålning och mycket mer! Barnen kommer definitivt att ha en minnesvärd dag fylld med skratt och glädje.

Och för att hålla energin uppe erbjuder vi även en mängd olika matstånd med läckra maträtter och snacks. Här finns något för alla smaker, från saftiga hamburgare till svalkande glassar. Så ta med din familj och upplev en dag fylld med glädje och gemenskap. Passa även på att boka ett boende för helgen och förläng er vistelse hos oss. Det här kommer verkligen att bli en dag att minnas!

Dolly Style firar 10 års jubileum med utomhuskonsert! Molly är rosa, Holly är blå, Polly är lila och Yolly är gul. Tillsammans är de Dolly Style, en färgstark kvartett som tagit Sverige med storm. De brukade vara invånare i Dollyville, en magisk plats bortom regnbågen. Sedan kom de hit för att sprida sin gnistrande popmusik. Låtar som ”Unicorns & Ice Cream”, ”Upsy Daisy”, ”Young & Restless”, ”Cherry Gum” och ”Habibi” är söta som godis, men fyller ändå ett rejält slag på dansgolvet. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal. I år firar Dollystyle 10 år som artister och detta firas med en utomhuskonsert på glasbruksområdet vid Kosta Glasbruk.

En av Sveriges mest hyllade artister, Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken och passionen till musiken och scenkonsten styra. Mastodonthiten “Himlen runt hörnet” har upp till idag nått mer än 17 miljoner streams om det är 16 år efter låten släpptes 1992. Hösten 2023 släppte Lisa Nilsson och Viktor Norén julsingeln ”Det är dig jag väntat på”. Under 2024 fortsätter turnén Lisa Nilsson & och Mattias Torell – En duo i nöd och lust. Lisa Nilsson har under vintern även tilldelats Fred Åkerström stipendiet.

Fredag den 19 juli

kl 14.00 - utomhuskonsert med Dolly Style

kl 20.00 - utomhuskonsert med Lisa Nilsson & Mattias Torell

<% totalCount %> produkter