OBS - Bokningen går genom Kosta Lodges bokningssida, Välj datum och antal stugor eller campingplatser (upp till 4 personer per enhet) välj sedan alternativet med "Kosta Bad & Camping".

Kosta Bad & Camping

Kosta Bad & Camping ligger mitt i Glasriket. På området finns servering och en badbassäng med tempererat vatten med fri entré för campinggäster. Här finns 46 med el för husvagn och husbil och 25 campingplatser utan el för tält, husvagn och husbil.

STUGOR

Vi har 8 stugor för uthyrning, båda stugtyperna har fyra bäddar. Sängkläder ingår ej i priset. Önskar man slutstädning så köper man till det vid bokningen.
Fyra med självhushållning inkl. toalett, dusch och kök
Fyra för enklare övernattning med enklare pentry. 
Pris från 995 kr per natt

HUSBIL & HUSVAGN

Vi har inga speciella husbilsplatser utan husbilar står på ordinarie campingplats med el. Möjlighet att fylla på vatten och att tömma gråvatten finns på campingen.
Pris från 245 kr per natt

TÄLT

Våra vanliga tältplatser saknar tillgång till el, men för de som så önskar finns möjligheten att boka en campingplats med el, dessa är samma som platserna för husvagn och husbil.
Pris från 245 kr per natt

HITTA HIT!

Latitud: 56.84504055466918 -  Longitude: 15.3909733727827.

Kör till Kosta längs väg 28, sväng in på Rydvägen ( vid macken ) och ta till höger efter ca 100 meter, nästan mittemot macken.

 

 

 

OBS - Bokningen går genom Kosta Lodges bokningssida, Välj datum och antal stugor eller campingplatser (upp till 4 personer per enhet) välj sedan alternativet med "Kosta Bad & Camping".

 

HÖGSÄSONG

24 juni - 31 augusti 2024


SOMMAR, SOL OCH BAD

Vad är härligare än att ligga vid poolen en varm sommardag? På Kosta Bad & Camping har vi Glasrikets största utomhuspool med tempererat vatten, hopptorn vid den djupa delen som är väl avskild från den grunda delen.

POOLEN

Poolen är 25 meter lång och 4 meter djup på det djupaste stället, som grundast är poolen 0,7 meter djup. Vattentemperaturen ligger mellan 25°C - 28°C, vattnet är klorerat för att säkerställa kvaliteten.  Själva bassängen är delvis uppdelad på längden i en djupare del med hopptorn och en grundare som är med lämplig för barnfamiljer.

Öppettider

Lördag & söndag - till och med 23 juni - kl. 10.00 - 19.00
Alla dagar - 24 juni - 31 augusti - kl. 10.00 - 19.00

Priser

Dag - Vuxen (+12 år)  -  100:-
Dag - Barn (7-11 år)  -  50:-
Barn 0 - 6 år  -  Gratis 

10-kort - Vuxen  -  600:-

Personligt säsongskort  -  750:-
Familj säsongskort  -  1600:-

KÖP BADBILJETTER

MINIGOLF

Nytt för 2024 är ett minigolf område med 9 banor i standard svårighetsgrad. Klubbor och bollar hyrs i receptionen.

LEKOMRÅDE

Inom campingens område finns också en lekyta för de mindre barnen med gungor och sandlåda, med mera, även bänkar att sitta på.

TRAMPBILAR

Möjlighet att hyra trampbilar finns i anslutning till lekplatsen, bokning sker i  receptionen.

IDROTTSPLATS

I anslutning till Kosta Bad & Camping ligger idrottsplatsen som ger möjlighet till olika sportaktiviteter.

 

 

NÄRHET TILL KOSTA GLASBRUK

Kosta Bad & Camping ligger inom promenadavstånd från det mesta i Kosta. Det tar ca 10 minuter till Kosta Outlet med 14 outeltbutiker, Café Corner, restaurang Matmagasinet, Kosta bageri. Precis intill ligger Glasbutikerna med outletförsäljning från KostaBoda och Orrefors. Hör ligger också Kosta Brukcafé med lättare lunch och god fika. 

Inne på bruksgården ligger Kosta Glasbruk med full produktion av glas till KostaBoda och Orrefors. Här kan ni gå på guidad tur och se produktionen eller varför inte prova på att blåsa glas själva? Biljetter till detta köper ni på Kosta Boda Art Gallery som också ligger på bruksgården.  

GLASBAREN & GINBAREN

Strax intill ligger också Kosta Boda Art Hotel, Glashotellet, med sin berömda glasbar i koboltblått glas! Här finns också Art Restaurant Linnéa med en fantastisk lunchbuffé.

Nedanför backen, förbi parkeringarna, ligger Kosta Delikatess tillsammans med Kosta Bryggeri och Kosta Destilleri. I delikatessbutiken kan ni hitta massor av högkvalitativa delikatesser, ostar, salami och färsk fisk och skaldjur. Vill man inte laga till det själv kan man äta i restaurangen som serverar mat i högsta kvalitet.

I samma lokal ligger också Kosta Ginbar med över 400 sorters gin och egenproducerad öl!