Kosta Bad & Camping

Kosta Bad & Camping ligger mitt i Glasriket. På området finns servering och en badbassäng med tempererat vatten med fri entré för campinggäster.

Här finns 46 med el för husvagn och husbil och 25 campingplatser utan el för tält, husvagn och husbil.

STUGOR

Vi har 8 stugor för uthyrning. Båda stugtyperna har 4 bäddar, sängkläder ingår ej. Önskar man slutstädning så köper man till det vid bokningen.
4 med självhushållning inkl. toalett, dusch och kök
4 för enklare övernattning med enklare pentry. 

HUSBIL

Vi har inga speciella husbilsplatser utan husbilar står på ordinarie campingplats med el. Möjlighet att fylla på vatten och att tömma gråvatten finns på campingen.

HUSVAGN

Vi har inga speciella husvagnsplatser utan husvagnar står på ordinarie campingplats med el. Möjlighet att fylla på vatten och att tömma gråvatten finns på campingen

TÄLT

Våra vanliga tältplatser saknar tillgång till el, men för de som så önskar finns möjligheten att boka en campingplats med el, dessa är samma som platserna för husvagn och husbil.

HITTA HIT!

Latitud: 56.84504055466918 -  Longitude: 15.3909733727827.

Kör till Kosta längs väg 28, sväng in på Rydvägen ( vid macken ) och ta till höger efter ca 100 meter, nästan mittemot macken.

 

 

 

OBS - Bokningen går genom Kosta Lodges bokningssida, Välj datum och antal stugor eller campingplatser (upp till 4 personer per enhet) välj sedan alternativet med "Kosta Bad & Camping".