Bakluckeloppis

Bakluckeloppis

Varmt välkommen som utställare på vår Bakluckeloppis!Vi fyller hela parkeringen vid Orrefors-butiken med utställare och köpare på bakluckeloppis! Mellan fynden kan ni passa på att fika, äta lunch eller testa på våra aktiviteter som glasblåsning eller guidad tur på glasbruket.Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! En vanlig säljplats för vanlig personbil kostar 100 kr. Om du har en skåpbil, minibuss, bil + släp etc köper du en lite större plats för 200 kr. All praktisk information och bokningsvillkor hittar du längre ner på sidan.

Boka

Information

  • Tid för inpassering utställare är mellan kl. 08.00 - 10:00
  • Öppet för allmänhet kl. 10.00 - 14.00.
  • Vi håller loppis oavsett väder
  • Det går tyvärr inte att avboka en plats man bokat och betalat för. Skulle du få förhinder så kan du däremot överlåta din plats till någon annan. Skulle du överlåta den till någon annan, vänligen kontakta oss så att vi kan genomföra en namnändring. Det gör du till [email protected]
  • När du säljer på vår bakluckeloppis är vi enligt svensk lag tvungna att erhålla ditt namn, adress, telefonnummer samt personnummer. Detta är ett krav för att få sälja på loppis enligt lagen om Torg- och marknadshandel. Dessa uppgifter förs ej vidare. De används inte till någonting utan vi är enbart skyldiga att spara dessa.

Se priser/köp