Dolly Style

Dolly Style firar 10 års jubileum
med utomhuskonsert!

Molly är rosa, Holly är blå, Polly är lila och Yolly är gul.

Tillsammans är de Dolly Style, en färgstark kvartett som tagit Sverige med storm. De brukade vara invånare i Dollyville, en magisk plats bortom regnbågen. Sedan kom de hit för att sprida sin gnistrande popmusik. Låtar som ”Unicorns & Ice Cream”, ”Upsy Daisy”, ”Young & Restless”, ”Cherry Gum” och ”Habibi” är söta som godis, men fyller ändå ett rejält slag på dansgolvet. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal. 

I år firar Dollystyle 10 år som artister och detta firas med en utomhuskonsert på glasbruksområdet vid Kosta Glasbruk.

Fredagen den 19 juli, kl 14.00

Köp biljetter redan idag!

BILJETT - 295:-  Varför inte kombinera konserten med övernattning på Kosta Boda Art Hotel?

BOENDEPAKET

Fredagen den 19 juli

Tid: 14.00
Biljettpris 295:-

Aktivitetsområde

Öppet kl 15.00 - 17.30

Efter konserten öppnar vi vårt aktivitetsområde fullt med roliga saker som hoppborg för de små (3-5 år), bumperballs, tvärtomcykel som alltid styr åt fel håll, sumodräkter för stafett eller enklare brottning, labyrintspel och kluriga pussel...

Allt ingår i konsertbiljetten!

Hoppborg
sumo
bumperball

EVENTINFORMATION

Nu är det inte lång tid kvar tills Dolly Style och Lisa Nilsson kliver upp på scenen här i Kosta!
Här kommer matnyttig eventinformation för dagen.

⏰ Hålltider för dagen

12.00 Insläpp för DollyStyle

12.00 Matserveringen öppnar

14.00 Dolly Styles jubileumskonsert börjar

15.00 Slut

15.00 Aktivitetsområde öppnar

17.30 Aktivitetsområdet stänger och konsertområdet kommer tömmas!

18.00 Inläpp för Lisa Nilsson

18.00 Ölservering öppnar

20.00 Lisa Nilssons konsert börjar

22.00 Slut

🤡 Aktivitetsområde

Efter Dolly Style-konserten öppnar vi vårt aktivitetsområde fullt med roliga saker som hoppborg för de små (3–5 år), bumperballs, tvärtomcykel som alltid styr åt fel håll, sumodräkter för stafett eller enklare brottning, labyrintspel och kluriga pussel... Aktivitetsområdet ingår i DollyStyle-biljetten!

🍻 Mat och dryck

Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Men får EJ ta med egen mat och dryck in på konsertområdet! Matserveringen öppnar kl 12.00 och ölserveringen öppnar kl 18.00. Förbeställd mat finns att hämta vid matserveringen. Alkohol får inte lämna ölserveringen!

🚾 Toaletter

Det finns toaletter inne på Kosta Glascenter i närheten av konsertområdet.

🚭 Rökförbud

Självklart är evenemanget rökfritt för allas trevnad.

🅿 Parkering

Cykla, gå eller res gärna kollektivt till arrangemanget. För er som kör bil finns många parkeringsplatser att tillgå både vid glasbruksområdet samt vid Kosta Outlet.

➡️ Inpassering och säkerhet 

Polismyndigheten har meddelat oss ett totalt väskförbud under konserterna, det innefattar alla typer av väskor, oavsett storlek. Det finns undantag för skötväskor samt väskor som behöver tas med av medicinska skäl, dessa väskor kommer att kontrolleras vid entrén. Du behöver inte ta med något läkarintyg eller recept för din medicin. En plånbok, necessär, eller vad som ryms i en ficka är ok att ta med i fickan.

👍 Vad får jag ta med in på området?

Barnvagn, sulky, skrinda, filt, brassestol, solkräm, varm tröja, kläder och paraply - men inte fällas upp under konserten.

👎 Vad får jag inte ta med in på området?

Ingen form av väska, glas (med undantag för barnmatsburkar), vassa knivar, fyrverkerier eller andra föremål som kan skada andra får tas med in på arenan. Husdjur får också stanna hemma!

📷 Fotografering

Det är tillåtet för privatpersoner att fotografera och filma för eget bruk så länge det inte stör andra besökares upplevelse. Drönare är ej tillåtet. För bildpublicering i sociala medier, tagga gärna dina bilder med @destinationkosta_anno1742 #destinationkosta

Fotografering och filmning för professionellt bruk sker efter överenskommelse med Destination Kosta.

<% totalCount %> produkter