Carlssons lada

Sommarkonserter i Carlssons lada

Information

 

Buckerfield

Buckerfield

Lördag 6 juli, kl 16.00

Fantastiska Buckersfield kommer bjuda på rykande het och svängig rockabilly. Det här kan du inte missa!
Ta gärna med dig vackert väder och en egen stol att sitta på. Välkommen!

Fri entré!

SvenIngvars

Sven Ingvars goaste låtar

Lördag 13 juli, kl 16.00

Lasse Johansson kanske inte säger dig så mycket men jag kan lova att denne eminente och erfarne musiker kommer lyfta Carlssons Lada till nya höjder. Han bjuder på sina tolkningar av Sven-Ingvars allra bästa och goaste låtar plus att han har fullt av roliga anekdoter att berätta. Det här vill du inte missa.

Ta med dig vackert väder, en stol och kom. Välkommen!

Fri entré!

Marcus

Rock´n´roll med Stoffe, Per & Marcus

Lördag 20 juli, kl 16.00

Lördag den 20 Juli blir det fint folk på scenen i Carlssons Lada. Bästa grannen Christoffer Andersson har lockat med sig två musikaliska legender för att underhålla. Ni kommer träffa pianisten Marcus Silvander och basisten Peo Henriksson. Båda med ett låååångt och spännande musikaliskt liv i bagaget. Tillsammans kommer dom bjuda på massor av goa låtar och vi kan utlova en helskön eftermiddag i solen i vår trädgård.

Ta med dig vackert väder, en stol och kom! Välkommen!

Fri entré!

MonaG

Mona G - Dolly & jag

Lördag 27 juli, kl 16.00

Avslutningsdags för sommarens evenemang i vår trädgård och vi har sparat en riktig godbit till sist. Mona G är välkänd för de flesta. Hon är en av Sveriges stora dansbandssångerskor som i sommar bestämt sig för att göra en riktigt häftig kavalkad med låtar av sin stora idol Dolly Parton. Det kommer bli en oförglömlig eftermiddag i vår trädgård med massor av kända låtar som vi alla kan sjunga med i. Missa inte det här!

Ta med dig vackert väder, en stol och kom! Välkommen!

Fri entré!