Kosta Boda Art Hotel

Adress

Kosta Boda Art Hotel
Stora vägen 75
360 52 Kosta


Kontakt

+46 (0)478 - 348 30


Hemsida

www.kostabodaarthotel.se

Facebook

www.facebook.com/KostaBodaArtHotel

Instagram
@kostaboda_arthotel

Kosta Boda Art Hotel

The Art Glass Experience

Kosta Boda Art Hotel, årets designhotell 2014, exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet är fyrstjärnigt och med en servicenivå som får dig att känna dig riktigt bortskämd. De olika hotellmiljöerna samt hotellrummen är designade av Kosta Bodas formgivare.

Sveriges mest unika Spahotell

Hotellets spa-avdelning erbjuder möjlighet till djup avslappning i en rofylld oas eller genom motion och välgörande behandlingar hämta ny kraft och energi. Glaskonsten står även här i fokus. Njut av en simtur med konstglasutställning under vatten eller vår prisbelönta signumbehandling Art Glass Escape som utsetts till årets spa-behandling 2015 där bl.a. varmt glas används mot kroppen.

Unik konferensmiljö med glaset som en röd tråd

På Kosta Boda Art Hotel konferens erbjuds lokaler för den lilla ledningsgruppen upp till 220 deltagare. Varför inte varva arbete med en unik upplevelse i glashyttan? Pröva själva att blåsa glas eller se någon av brukets skickliga glasblåsare förvandla den heta glasmassan till ett vackert konstföremål. Boka er konferens här!


Mat & dryck

Avnjut en underbar måltid i hotellets restaurang – en upplevelse för både öga och gom. Hotellets restaurang är omnämnd i den svenska samt nordiska utgåvan av White Guide, med omdömet Mycket god klass!


Kosta Boda Art Hotel finner ni mitt i Glasriket, Småland och ligger i anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Varumärkes Outlet. Här blandas upplevelser med rekreation och shopping, allt i en miljö som andas glaskonst och design. Inom nära räckhåll finner ni flera glasbruk samt större städer som Växjö och Kalmar samt Öland.

Välkommen till en glasklar upplevelse!