Lisa Nilsson - Early Bird!

Lisa Nilsson - Early Bird!

En av Sveriges mest hyllade artister, Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken och passionen till musiken och scenkonsten styra. Mastodonthiten “Himlen runt hörnet” har upp till idag nått mer än 17 miljoner streams om det är 16 år efter låten släpptes 1992. Hösten 2023 släppte Lisa Nilsson och Viktor Norén julsingeln ”Det är dig jag väntat på”. Under 2024 fortsätter turnén Lisa Nilsson& och Mattias Torell – En duo i nöd och lust. Lisa Nilsson har under vintern även tilldelats Fred Åkerström stipendiet.

Boka

Information

Fredagen den 19 juli kl 20.00 intar Lisa Nilsson vår scen på Kosta för en intim spelning i sommarkvällen, något vi ser mycket fram emot! 


Just nu Early Bird pris - 495:- per person


Picknick i det gröna - Passa på att boka in något gott att äta under kvällen! Som tillval till er biljett har ni möjligheten att boka nybakad baguette med krämig skaldjursröra eller en delikat charkbricka som utan problem räcker till två personer. Perfekt att duka upp på en picknickfilt på gräset framför scenen. Dryck ingår inte men det finns mycket annat gott i Kosta Delikatess-butik där ni hämtar er bokade mat.


Skaldjursbaguette 185:-

Stor charkbricka 265:-

Se priser/köp