Event

EVENTGUIDEN

I KOSTA

Sommaren i Kosta är underbar!

Under sommaren har vi inga speciella event, för sommaren här är underbar som den är! Njut av en tur i Safariparken eller ta ett dopp i polerna på Kosta Lodge eller en Spadag på Kosta Boda Art Hotel. Du kan också se på glasblåsning hela sommaren på glasbruket eller prova på att blåsa glas själv på Kosta Glascentrum och har du nu hunnit bli hungrig, ät något gott på någon av våra många restauranger och skulle det regna så  är det öppet på Kosta Outlet 10.00 - 20.00 hela sommaren. Kosta är en plats att uppleva.

Kosta Julmarknad från den 9 november
till den 30 december!

I Kosta kan vi inte få nog av Jul, därför har vi en julmarknad som varar i nästan två månader! 5 miljoner juleljus och flera hundra granar, Nycirkusuppträdanden, egen Tomte, massor av Julbodar och Karusell. Vi har också fina artistuppträdanden, Julhyttsill, Tombolahjul, varm choklad och mycket mycket mer!! Antagligen har vi Tomtar på loftet också som har en  Julmarknad så länge! 

Bilträffen för alla i Kosta den 9 maj 2020.

Bilutställning, Cruising, Drifting, Monstertruck, Tävlingar, Underhållning och mycket mer! 

Evenemangstips!

Om du har ett event / Evenemang som skulle passa här på sidan om publika tillställningar i Kosta med närmaste omgivning så kan du skicka in det till mig,

patrik.lindstrom@destinationkosta.se, så ska jag se om jag kan ta med det här
på den här sidan!

Destination Kosta

Orrefors Kosta Event AB
Stora vägen 75
365 43 Kosta

info@destinationkosta.se

Copyright @ All Rights Reserved

Orrefors Kosta Event AB