Nyheter & Evenemang

EVENEMANG NOV-DEC

           Kosta Boda Art Hotel

29/11 gästarLill-Babs Kosta Boda Art Hotel.
Hon kommer uppträda vid två tillfällen under kvällens gång, dels i restaurangen under middagen vid ca kl 19,30 samt även i Glasbaren vid ca kl 22,00. Hon kommer underhålla med ett axplock av sina låtar från turnén ” Leva livet – 60 år på scenen”.

Varmt välkomna


 

Janne Schaffer i Glashyttan 26/11

JanneSchaffer

 

Janne Schaffer och Stefan Blomqvist genomför en konsert i underbar miljö. Vi gör en trevlig yta i glashyttan där vi genomför evenemanget.
Biljetter finns att köpa via Ticnet.se alternativt receptionen på Kosta Boda Art Hotel.
Pris 250:-/person. Går även att paketera med boendealternativ samt julbord.


 

Kjell Engman Glasshow  21/11, 28/11 & 5/12 i Glashyttan

Kjell

 

Under Kosta Julmarknad genomför Kjell 2 shower i hyttan.
Välkomna till en underbar upplevelse.

Pris för show: 250:-/person. Går även att paketera med boende och julbord. Kontakta Kosta Boda Art Hotel på tel: 0478-34830 vid förfrågan.

 Biljetter finns på Ticnet.se

 


 

Glasgjutning med Bertil Vallien I glashyttan 10/12 18:00

 

Bertil

Bertil genomför under Kosta Julmarknad en gjutning i glashyttan.
Pris för gjutning: 250:-/person. Går även att paketera med boende och julbord. Kontakta Kosta Boda Art Hotel på tel: 0478-34830 vid förfrågan på paket.


 

Arja Saijonmaa i Glashyttan

Arja

 

Arja besöker oss under Kosta Julmarknad och genomför tillsammans med en medmusikant en konsert i Glashyttan.

Biljetter finns tillgängliga på Ticnet.se

Förfrågningar på boende och julbord bokas hos Kosta Boda Art Hotel på tel: 0478-34830


 

Julkonsert i Kosta Glashytta med
Hallström-Ågeryd-Johansson
13/12 18:00

Julkonsert

Musikaliska möten i magisk miljö, lördagen den 13 december fyller tre goda vänner, tillsammans med sina musiker, Kosta Glashytta med julmusik som berör på djupet.

Peter Hallström – låtskrivare, artist, sångare, studiomusiker som jobbat med de allra flesta i svenska musikbranschen. Som låtskrivare låg han bakom Björn Skifs låt ”Håll mitt hjärta” där Peter skrev musiken och Björn gjorde texten. Även den vackra ”Kärleksvisan” som framfördes i samband med kronprinsessan Victorias bröllop (sjöngs av Sarah Dawn Finer) har Peter skrivit. När Peter Jöbacks släppte sin julskiva för några år sedan fanns Hallströms låt: ”Viskar en bön” (skriven tillsammans med Mauro Scocco) med som en av de mest uppskattade.

Peter Johansson – låtskrivare och artist från småländska Bankeryd. Peter har genom åren jobbat med en rad amerikanska artister som medverkat på de skivor han släppt. Storheter som Michael Ruff, Jay Graydon, James Genus med flera har gästat Peters skivor. Peter har samarbetat med Hallström vid en rad tillfällen de senaste åren. Musikaliskt tycke har uppstått och ljuv musik har utmynnat i flera spännande samarbeten. Johansson har skrivit en rad jullåtar och även översatt ett par amerikanska låtar som han utlovar sjunga. Peter har sjungit kör och spelat med många artister, bl a med Michael Ruff, Per-Erik Hallin, Bill Cantos, Carola, med flera.

Eleonor Ågeryd – en vackert sjungande tjej som jobbat en del med både Hallström och Johansson tidigare. Många är de artister som haft Eleonor bakom sig som körsångerska, allt ifrån Orup, Lena PH, P-Floys, Pistvakt, Robert Wells, bara för att nämna några. Hon jobbar som sångcoach och sångpedagog i Stockholm och även som mentor till många nya artister som tar sina första steg mot en plats i strålkastarljuset. ”När Eleonor tar ton så stannar nästan tiden…” har någon sagt.

Musikerna som backar upp denna skönsjungande trio består av bland de bästa som går att uppbringa i Smålands djupa skogar. Varning för en musikaliskt njutbar konsert!

Konserten i glashyttan kommer att innehålla både klassiska julsånger i nya spännande arrangemang, men också helt nyskrivna sånger som kommer att spelas på radio under december.

Pris: 250:-/person. Biljetter kan köpas via Ticnet.se samt boka paket med boende och julbord via Kosta Boda Art Hotel på tel: 0478-34830


 

 

Julshow med The Cadillac Band

 

Cadillac Band

The Cadillac band har spelat ihop under många år. Namnet kom dock till så sent som 2004 och den som döpte bandet var Elvis Presley’s trummis DJ Fontana. DJ Fontana tyckte The Cadillac band var passande på många sätt. Dels både hans eget och Elvis stora intresse för Cadillac bilar och för att bandet ofta spelar låten Cadillac. DJ Fontana gillade låten och spelade själv in den hemma i Nashville, samt att bokstavskombination blev TCB, och det vet alla vad det betyder som älskar Elvis Presley.

Pris 250:-/person. Biljetter bokar du på Ticnet.se


Steffo Törnquist 5 och 6 december, Kosta Boda Art Hotel

 Steffo

 

 

 

 

”Jag utgår från att vi delar passion för stekt anka, vattnad maltwhisky och slitna skinnjackor”

Så inleder föredragshållaren och tv-personligheten Steffo texten på sin hemsida.

 

Snapsprovning
Fredag 5 december kl. 18.00-19.00
250 kr per person.

Steffo håller i en inspirerande föreläsning om snaps och dess historia. Vi provar 4-5 sorter och valda delar av julbordet därtill.
Boka biljett här …

 

Njutningsföredrag och njutningstallrik
Lördag 6 december kl. 18.00-19.00

Boka biljetter här…