Boende
Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel, årets designhotell 2014, som exploderar i färg, form och njutning med ursprung i glaset. Hotellet är fyrstjärnigt och med en servicenivå som ska få dig att känna dig riktigt bortskämd. De olika hotellmiljöerna samt hotellrummen är designade av Kosta Bodas formgivare.

Hotellets spa avdelning erbjuder möjligheter till djup avslappning i en rofylld oas samt genom motion och välgörande behandlingar hämta ny kraft och energi. Glaskonsten står även här i fokus, njut av en simtur med konstglasutställning under vatten eller vår prisbelönta signumbehandling Art Glass Escape. Utsedd till årets spa behandling 2015 där bl.a. varm glaskonst används mot kroppen.

På Kosta Boda Art Hotel konferens erbjuds lokaler för den lilla ledningsgruppen upp till 220 deltagare. Varför inte varva arbete med en unik upplevelse i glashyttan? Pröva själva att blåsa glas eller se någon av brukets skickliga glasblåsare förvandla het glasmassa till ett vackert konstföremål.

Avnjut en underbar måltid i hotellets restaurang – en upplevelse för både öga och gom. Hotellets restaurang är omnämnd i den svenska samt nordiska utgåvan av White Guide, med omdömet ”mycket god klass”!

Kosta Boda Art Hotel finner ni mitt i Glasriket, Småland. I anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Varumärkes Outlet. Här blandas upplevelser med rekreation och shopping allt i en miljö som andas glaskonst och design. Inom nära räckhåll finner ni flera glasbruk samt större städer som Växjö och Kalmar samt Öland.

Välkommen till en glasklar upplevelse!

Adress
Kosta Boda Art Hotel
Stora vägen 75, 360 52 Kosta
Kontakt
+46 (0) 478 - 348 30