Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/83/2002783/destinationkosta.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/83/2002783/destinationkosta.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
Grillevent

Under Julmarknadens två första helger besöks vi av Grillevent. Ett gäng som verkligen älskar att grilla.

Avnjut en välsmakande hamburgare från Sveriges Grillelit mitt i glasriket!

johan
Andreas som inte bara vann TV4 Grillmästarna 2013 kan också stoltsera med en Guldmedalj för sina insatser i Grill & BBQ EM i Polen 2014. Johan kom tvåa i samma program (Grillmästarna) 2014 och vi båda är uttagna till Grill & BBQ VM Göteborg 2015. Så tveka inte för att titta närmare på oss och våra tjänster så vi kan komma och göra Er Grillning till årets bästa!